VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Over Van den Bogaert Dakdekkers

Wij (Van den Bogaert Dakdekkers) zijn een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van daken. Met ons team van specialisten staan we graag voor u klaar om al uw dak werkzaamheden uit te voeren. Ons bedrijf is werkzaam in Zwolle. Wij zijn zeer betrouwbaar en hebben de juiste mensen in dienst, met volledige ervaring. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, uw wensen staan voorop. Daarnaast hanteren wij ook garantie op al ons werk.

Onze werkzaamheden:

  • Daklekkages oplossen en verhelpen.
  • Dakbedekking aanleggen.
  • Reparatie en onderhoud aan het dak.
  • Dakisolatie aanleggen.
  • En nog veel meer..

Neem contact op met onze professionele dakdekkers

Bij Van den Bogaert Dakdekkers vinden wij de tevredenheid van onze klant dus belangrijk. Onze missie is dan ook klanttevredenheid en kwaliteit. Wij proberen u tevreden te houden door samen met u te kijken naar het probleem en de oplossingen. Heeft u een idee in uw hoofd wat uiteindelijk niet kan? Wij bedenken voor u alternatieven waardoor toch u probleem opgelost kan worden. De kwaliteit houden we hoog door alleen maar te werken met een team die gespecialiseerd is in dak werkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd dat de kwaliteit goed is. Verder werken wij met producten van hoge kwaliteit.

Heeft u nog een vraag aan ons of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij bij Van den Bogaert Dakdekkers zijn 24/7 bereikbaar waardoor wij u altijd kunnen helpen. Onze professionele dakdekkers zijn zo snel mogelijk ter plaatse, zodat u zich zelfs in het weekend geen zorgen meer hoeft te maken over een opkomende lekkage.

over ons
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar