038-7820566
24/7 bereikbaar

VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Over RT Dakdekker

Mijn naam is Rick, welkom op onze site! Ik ben uw dakdekker in Zwolle. Het dakdekkersvak zit in de familie. Mijn broer en schoonbroer zijn al jaren dakdekkers. Wat mij zo uniek maakt, is dat ik op jonge leeftijd ben begonnen als dakdekker en door de jaren heen heel wat ervaring heb opgebouwd. Mijn bedrijf is hard gegroeid en daarom hebben we sinds kort een tweede bus! Ik ben erg blij met de groei die we doormaken en ik wil nog veel meer mensen gelukkig maken met onze werkzaamheden. Ons team bestaat uit ervaren vaklui. Wij gaan voor kwaliteit en voeren de werkzaamheden dan ook zo goed mogelijk uit. Wij lossen niet alleen uw problemen op maar we zoeken ook de oorzaak, zodat uw problemen niet meer terugkeren.

Heeft u met spoed een dakdekker nodig? We zijn 24/7 bereikbaar, ook staan klaar om uw problemen te verhelpen. In Zwolle en omstreken kunt u bij ons terecht voor onder andere dakreparaties, dakisolatie, daklekkages en dakbedekking. Denkt u dat uw dak toe is aan vernieuwing? Twijfel niet, neem direct contact met ons op!

Neem contact op met onze professionele dakdekkers

Onze professionele dakdekkers zijn zo snel mogelijk ter plaatse, zodat u zich zelfs in het weekend geen zorgen meer hoeft te maken over een opkomende lekkage. Naast de dakbedekking, isolatie of reparaties geven we ook passend advies. Het advies geven we zodat problemen van de toekomst voorkomen worden. Op basis van onze vele jaren ervaring kunnen we u helpen bij al uw dak problemen.

Heeft u een vraag over uw dak of over ons? Bel ons!

RT dakdekkers