VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Over RT Dakdekker

Mijn naam is Rick, welkom op onze site! Ik ben uw dakdekker in Zwolle. Het dakdekkersvak zit in de familie. Mijn broer en schoonbroer zijn al jaren dakdekkers. Wat mij zo uniek maakt, is dat ik op jonge leeftijd ben begonnen als dakdekker en door de jaren heen heel wat ervaring heb opgebouwd. Mijn bedrijf is hard gegroeid en daarom hebben we sinds kort een tweede bus! Ik ben erg blij met de groei die we doormaken en ik wil nog veel meer mensen gelukkig maken met onze werkzaamheden. Ons team bestaat uit ervaren vaklui. Wij gaan voor kwaliteit en voeren de werkzaamheden dan ook zo goed mogelijk uit. Wij lossen niet alleen uw problemen op maar we zoeken ook de oorzaak, zodat uw problemen niet meer terugkeren.

Onze werkzaamheden:

  • Daklekkages oplossen en verhelpen.
  • Dakbedekking aanleggen.
  • Reparatie en onderhoud aan het dak.
  • Dakisolatie aanleggen.
  • En nog veel meer..

Neem contact op met onze professionele dakdekkers

Bij RT dakdekker vinden wij de tevredenheid van onze klant dus belangrijk. Onze missie is dan ook klanttevredenheid en kwaliteit. Wij proberen u tevreden te houden door samen met u te kijken naar het probleem en de oplossingen. Heeft u een idee in uw hoofd wat uiteindelijk niet kan? Wij bedenken voor u alternatieven waardoor toch u probleem opgelost kan worden. De kwaliteit houden we hoog door alleen maar te werken met een team die gespecialiseerd is in dak werkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd dat de kwaliteit goed is. Verder werken wij met producten van hoge kwaliteit.

Heeft u nog een vraag aan ons of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij bij RT Dakdekker zijn 24/7 bereikbaar waardoor wij u altijd kunnen helpen. Onze professionele dakdekkers zijn zo snel mogelijk ter plaatse, zodat u zich zelfs in het weekend geen zorgen meer hoeft te maken over een opkomende lekkage.

Over ons
Bel: 038-7820566

24/7 bereikbaar