VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Uw dak vervangen in Zwolle bij een ernstige schade

Hoewel u hoopt dat het u bespaard blijft, kunt u te maken krijgen met een hevige schade aan uw dak en dakbedekking. Het is in zo’n situatie niet altijd mogelijk om de ontstane schade op te lossen met een reparatie. Mogelijk is de schade te groot om dit te herstellen, of blijkt het rendabeler te zijn om uw complete dak te vervangen. U moet er immers ook niet aan denken, dat u kort na het uitvoeren van een reparatie opnieuw hulp nodig heeft om slijtplekken op andere delen van het dak te verhelpen. Een dak vervangen in Zwolle kunt u aan onze ervaren dakdekkers overlaten. Bij schade aan uw dak zullen we u altijd eerlijk en onderbouwd uitleggen, welke mogelijkheden u heeft en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Zo kiest u voor de meest rendabele en duurzame oplossing!

Mogelijkheden bij een dak vervangen in Zwolle

Een dak vervangen is een vrij ingrijpende klus, die niet het hele jaar door kan worden uitgevoerd. Wanneer het in de herfst of winter bijvoorbeeld stevig waait, regent of sneeuwt is het onverantwoord om werkzaamheden aan uw dak uit te voeren. Daarbij wilt u voorkomen dat de werkzaamheden voortdurend stil komen te liggen. U heeft bij het vervangen van uw dak verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een compleet nieuw dak, inclusief een nieuwe dakconstructie? Of laat u enkel de dakbedekking op uw dak vervangen?

Zoals eerder omschreven werd, zullen onze dakdekkers deze mogelijkheden uitgebreid aan u voorleggen. Ook kunnen we u persoonlijk advies geven over hetgeen wij zouden doen in uw situatie. Het vervangen van een complete dakconstructie kan interessant zijn, als de huidige dakconstructie ernstig beschadigd is geraakt. Denk aan houtrot wat in het hout is ontstaan. Dit is niet altijd even gemakkelijk te herstellen.

Nieuwe dakbedekking op uw dak aanbrengen

Veel mensen zullen echter enkel voor een nieuwe dakbedekking kiezen. Bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een traditionele bitumen dakbedekking of een dakbedekking van dakpannen. Moderner is het echter om voor een rieten dakbedekking of een zogenaamd groen dak te kiezen. Weet u wat de voordelen van zo’n groen dak zijn? Een belangrijk voordeel is de verbetering van de isolatiewaarde van uw woning. Een hogere isolatiewaarde zorgt er enerzijds voor dat uw energieverbruik afneemt en daarbij dat de waarde van uw woning stijgt.

U kunt er ook voor kiezen om uw dakpannen te vervangen. Eens in de zoveel tijd kan uw dakpannen vervangen in Zwolle noodzakelijk zijn. De dakpannen breken, er is sprake van erosie of de dakpannen passen niet meer bij de stijl van uw woning. Dakpannen zijn er in verschillende soorten en formaten. Het maakt dat het vervangen van het ene type dakpan makkelijker is, dan het vervangen van andere soorten dakpannen. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen leien, betonnen dakpannen, enzovoorts. Uw dak vervangen is een klus die u over kunt laten aan de dakdekkers van ons bedrijf.

Dak vervangen Zwolle
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar