VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Verbetering van uw dakisolatie in Zwolle voor lagere energierekening

Duurzaamheid speelt binnen steeds meer gezinnen een belangrijke rol. Zo wordt er bij de aanschaf van nieuwe apparatuur voor in huis uitgebreid gezocht naar de meest energiezuinige modellen, overwegen mensen vaker om elektrisch te koken in plaats van op gas, enzovoorts. Ook op en rond uw dak en dakbedekking kunt u verschillende maatregelen nemen om de duurzaamheid van uw woning te verbeteren. Laat uw dakisolatie bijvoorbeeld vernieuwen of uitbreiden! Met kleine renovaties aan uw dakisolatie in Zwolle kunnen onze ervaren dakdekkers vaak al voor een verlaging van uw energieverbruik zorgen.

Niet alleen een verbetering van de dakisolatie is een mogelijkheid die u heeft. Denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van zonnepanelen op het dak van uw woning. Met deze zonnepanelen wekt u voortaan uw eigen groene stroom op, waardoor uw verbruik van grijze stroom afneemt.

Mogelijkheden bij een verbetering van de dakisolatie

Een verbetering van de dakisolatie kan op verschillende manieren worden doorgevoerd. Over het algemeen maken we hierbij onderscheid tussen een verbetering aan de binnen- en buitenzijde van uw dak. Aan de buitenzijde betekent dit het vernieuwen van uw dakbedekking en aan de binnenzijde het uitbreiden van uw bestaande dakisolatie. Er zijn bijvoorbeeld speciale isolatieplaten, die u tegen de onderzijde van uw dak kunt monteren. Doordat de warmte geneigd is om op te stijgen, zorgen deze platen voor een grotere mate van terugkaatsing. Zo blijft de warmte binnen uw woning en heeft u minder energie nodig om ruimtes op te warmen. Naast deze platen is ook het gebruik van glaswol tussen het hout van uw dakconstructie een populair materiaal om uw dakisolatie te verbeteren.

Dakisolatie verbeteren met nieuwe dakbedekking

Ook op het gebied van uw dakbedekking kunt u naar moderne vernieuwingen kijken. Zo is het tegenwoordig heel populair om voor een groen dak te kiezen. In het bijzonder op platte daken! De traditionele bitumen dakbedekking heeft maar een beperkte isolerende werking voor uw woning. Door het bitumen te vervangen voor een dakbedekking van grassen en mossen wordt de warmte makkelijker binnen uw woning gehouden. Bij een groene dakbedekking worden er namelijk tal van mossen en grassen op uw dak geplant. De wortels hiervan houden de warmte in de winter vast. Bijkomend voordeel van zo’n groene dakbedekking is het feit dat u in de zomer profiteert van een koelere woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dakisolatie in Zwolle te verbeteren? Onze dakdekkers staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien.

Dakisolatie Zwolle
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar