VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Noodzaak van het oplossen van een daklekkage in Zwolle

Met name in de herfst en winter is de kans op schade aan uw dak of dakbedekking relatief groot. Tijdens een hevige storm kunnen er bijvoorbeeld dakpannen van uw dak waaien, kunnen er takken tegen de bitumen dakbedekking op uw dak slaan, enzovoorts. Als gevolg hiervan ontstaan er gaten of scheurtjes, waarlangs het hemelwater bij uw woning naar binnen kan sijpelen. Iets wat u wilt voorkomen! Als het regenwater eenmaal onder uw dakbedekking is, zal het al snel in het hout van uw dakconstructie trekken. Dit kan vergaande gevolgen hebben! Denk aan houtrot in deze houten constructie, wat niet alleen lastig te herstellen is. Ook zorgt houtrot voor een verzwakking van het hout, met alle risico’s van dien. Heeft u ook te maken met een daklekkage in Zwolle? Onze dakdekkers staan voor u klaar!

Werkwijze bij het verhelpen van een daklekkage in Zwolle

Een van de redenen dat u onze hulp nodig heeft bij een daklekkage in Zwolle, is het feit dat de bron hiervan vaak maar lastig te vinden is. Zeker zonder de hulpmiddelen die onze dakdekkers hierbij kunnen gebruiken. Bij het verhelpen van een daklekkage zullen wij de bron hiervan zo nauwkeurig mogelijk lokaliseren, om onnodige extra schade aan uw dak of dakbedekking te voorkomen. Op basis van de gevonden bron zullen we vervolgens voor een passende oplossing zorgen. Dit kan het vervangen van een deel van de dakbedekking zijn, maar bijvoorbeeld ook het dichtbranden van een gat of scheur. Zeker bij een bitumen dakbedekking is het dichtbranden van schadeplekken niet ongebruikelijk.

Is de dakbedekking dermate ernstig beschadigd door een daklekkage dat het herstel hiervan niet meer rendabel is? In dat geval kunnen we u helpen bij het vervangen van de dakbedekking. Voorafgaand aan het vervangen van een dakbedekking zullen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een groen dak te nemen? De kans op een daklekkage in Zwolle bij een groen dak is relatief klein.

Met spoed een daklekkage laten verhelpen

Zoals eerder beschreven werd, is het zeker bij een daklekkage erg belangrijk om onze dakdekkers met spoed in te schakelen. Zo kan de kans op een ernstige waterschade geminimaliseerd worden. Onze dakdekkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden. Op deze manier hoeft u nooit tot een volgende werkdag te wachten!

Lekkage dakdekker Zwolle
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar