VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Dakgoot reparatie uit laten voeren

In verschillende situaties kan een dakgoot reparatie in Zwolle noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gat in de dakgoot, waardoor er water uit de dakgoot langs de buitenmuur naar beneden stroomt. Bijzonder vervelend, wanneer het voor een aantasting van de coating op de buitenmuur zorgt. Een dakgoot reparatie in Zwolle kan ook noodzakelijk zijn, wanneer deze overstroomt. Mogelijk bevindt het probleem zich in dit geval in de regenpijp welke op de dakgoot aangesloten is.

Dakgoot reparatie in Zwolle

Een dakgoot reparatie in Zwolle begint voor onze loodgieter standaard met het opsporen van de exacte oorzaak hiervan, echter is dit niet altijd even gemakkelijk in de dakgoot te vinden. Een kleine beschadiging aan de dakgoot kan al voor lekkages zorgen, terwijl u deze beschadiging vaak nauwelijks ziet. Bij het uitvoeren van een reparatie maken we gebruik van professionele hulpmiddelen en materialen. Het verzekert u van een fraai en vooral duurzaam eindresultaat, waar u tijden plezier van heeft.

Lekkende of overstromende dakgoot

De meest voorkomende problemen zijn een lekkende of overstromende dakgoot. Een lekkende dakgoot repareren betekent dat er in de dakgoot materiaal op de lekkage geplakt wordt. Dit gebeurt vaak met een brander of speciale lijm. Wanneer er zich op verschillende punten een lekkage bevindt, is het vervangen van de dakgoot een betere optie. Het herstellen hiervan zou in zo’n geval onvoldoende duurzaam zijn. Bij een verstopte dakgoot zit het probleem vaak in de regenpijp. Deze ontstopt men om de verstopping te kunnen verhelpen. Hoe dit wordt aangepakt door onze loodgieters, is afhankelijk van de aard van de verstopping

Tip: het is verstandig om direct een bladvanger over de regenpijp aan de dakgoot te laten plaatsen. De bladvanger voorkomt dat er nog meer bladeren in de regenpijp stromen.

Dakreparatie Zwolle
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar