VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Werkzaamheden aan uw dakbedekking in Zwolle

Een dak is niet compleet zonder een bijpassende dakbedekking in Zwolle! Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning is het belangrijk om vooraf goed na te denken over het type dakbedekking wat u wilt gebruiken. Voorheen was het bijvoorbeeld gebruikelijk om voor een bitumen dakbedekking op een plat dak te kiezen en voor een dakbedekking met dakpannen of riet op een schuin dak. Tegenwoordig zijn er echter ook modernere oplossingen! Denk bijvoorbeeld aan een groen dak. Bij een groene dakbedekking in Zwolle, waarbij uw dak volledig bekleed wordt met mossen en grassen. Het geeft uw dak niet alleen een unieke uitstraling, maar zorgt er daarbij voor dat de isolatiewaarde van uw woning verhoogd wordt. Onze dakdekkers vertellen u graag meer over de verschillende soorten dakbedekking in Zwolle.

Verschillende soorten dakbedekking in Zwolle op een rij

Zoals reeds beschreven werd zijn er verschillende soorten dakbedekking, die op het dak van uw woning kunnen worden aangebracht. Door de ervaring die onze dakdekkers in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u hierover adviseren. Welk type dakbedekking is het meest duurzaam? Met welke dakbedekking profiteert u van een betere isolatie in huis? Enzovoorts. Door nu iets meer te investeren, bespaart u jaarlijks op de energierekening. Zo verdient u deze extra investering al snel weer terug!

Tip: kijk ook goed naar de mogelijkheid om de dakbedekking te combineren met zonnepanelen. Steeds meer woningbezitters laten zonnepanelen op hun dak plaatsen om zo zelf groen energie op te wekken. Het ene type dakbedekking is hier geschikte voor, dan het andere.

Onderhoud aan uw dakbedekking uit laten voeren

Naast de hulp die onze dakdekkers bieden bij het aanbrengen van de dakbedekking, kunnen we u ook helpen bij het onderhouden hiervan. De dakbedekking onderhouden is noodzakelijk om lekkages in huis te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een bitumen dakbedekking, waarin kleine scheurtjes of gaatjes kunnen ontstaan. Dergelijke beschadigingen zijn relatief eenvoudig dicht te branden tijdens het onderhoud aan uw dak. Zo voorkomt u lekkages en kunt u de dakbedekking een lange tijd blijven gebruiken.

Heeft u te maken met een lekkage of beschadiging aan uw dakbedekking in Zwolle? Schakel in dat geval onze spoeddakdekker in! De spoeddakdekker staat iedere dag en 24 uur per dag voor u klaar, om dergelijke beschadigingen te herstellen. Een verdere verergering van de schade kan op deze manier voorkomen worden. Voor welke werkzaamheden aan uw dakbedekking in Zwolle kunt u onze hulp goed gebruiken?

Dakbedekking
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar