VAN REPARATIES TOT LEKKAGES

EEN ERKEND DAKDEKKERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Een dakreparatie in Zwolle uitvoeren na een hevige storm

Als gevolg van een hevige storm tijdens de herfst- of wintermaanden kunnen er beschadigingen aan uw dakbedekking zijn ontstaan. Denk aan takken die tegen de dakbedekking worden geslagen, dakpannen die van uw dak waaien en op de grond vallen, enzovoorts. Takken kunnen voor nare gaatjes en scheurtjes in een bitumen dakbedekking zorgen, waarbij het erg belangrijk is om deze tijdig te dichten. Wanneer u de gaatjes niet zou dichten, zou er voortdurend hemelwater bij uw woning naar binnen kunnen sijpelen. De kleine hoeveelheden water lijken wellicht weinig kwaad te kunnen. Het tegendeel blijkt vaak echter waar te zijn! Het maakt dat een dakreparatie in Zwolle zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd na het ontstaan van de schade aan uw dakbedekking. Onze dakdekkers staan voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Noodzaak van een snelle dakreparatie in Zwolle

Wanneer u een dakreparatie aan uw dak uit zou blijven stellen, zou er steeds meer vocht uw woning in kunnen sijpelen. Eenmaal binnen uw woning trekt het vocht in de houten constructie van uw dak, met alle gevolgen van dien. Zo kan er houtrot in deze constructie ontstaan, wat vaak maar lastig te herstellen is. Daarbij kan het houtrot voor een ernstige verzwakking van het hout zorgen.

Bij het uitvoeren van een dakreparatie kijken onze dakdekkers niet alleen naar de staat van de dakbedekking. Ook zullen we uw houten dakconstructie controleren op schade en deze waar nodig voor u herstellen. Zo neemt de kans op een verdere verergering van de waterschade aan uw dak of woning af. Het is niet altijd mogelijk om de schade aan de dakbedekking te repareren. Soms is het rendabeler om voor een geheel nieuwe dakbedekking op uw dak te kiezen bij schade.

Met spoed een dakreparatie uit laten voeren

Voor het laten uitvoeren van een dakreparatie in Zwolle hoeft u niet tot een volgende werkdag te wachten. Onze dakdekkers staan de gehele week, ook in het weekend, voor u klaar om reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij niet alleen overdag, maar kunnen we ook in de avond bij u langskomen om eventuele schade op te lossen. Houd er rekening mee dat werken op hoogte niet altijd mogelijk is. Denk aan een situatie waarbij het donker is en erg hard waait. In dit geval zullen onze dakdekkers altijd naar een tijdelijke oplossing zorgen om verdere schade te voorkomen. Op een later moment komen we bij u terug om deze tijdelijke oplossing te vervangen voor een blijvende oplossing.

dakreparatie
Bel: 038-7820544

24/7 bereikbaar